El periodista Arseni Cañada ha estat nomenat director d’esports de RTVE, un càrrec de nova creació per coordinar de forma transversal tota la informació esportiva de l’ens públic, que unifica aquesta àrea. Com a adjunt l’ens ha situat Javier Grima, que a més ha estat nomenat nou director de Teledeporte (en el canal substitueix María José Amalia, que va demanar el relleu al novembre).

Arseni Cañada treballa des de fa gairebé dues dècades a TVE. De 2007 a 2014 es va encarregar de transmetre els partits de bàsquet a la cadena pública, i de 2014 a 2019 va ser l’editor i presentador d’esports al Telediario de cap de setmana. Des de setembre presenta TDP Club a Teledeporte.

Per la seva part, Javier Grima es va incorporar a TVE el 1980 i és expert en la direcció i producción d’esdeveniments esportius. Va dirigir el grup operatiu per a la cobertura dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i va participar com a productor executiu en diverses olimpíades, des d’Albertville 92 a Londres 2012. Grima també ha estat director de producció executiva de l’àrea d’esports de TVE, director de l’equip de Moto GP i adjunt a la direcció d’esports. Va dirigir el centre de producció de Sant Cugat de 1999 a 2001.