La nova televisió local de Sant Quirze del Vallès, que s’identifica per les sigles SQTV, ja es pot veure a través d’internet al web tv.santquirzevalles.cat o de telèfons intel·ligents iPhone, Android o Blackberry a m.santquirzevalles.cat. L’objectiu d’aquest nou canal municipal és donar cobertura als actes i les iniciatives que es duen a terme al poble. Els vídeos es poden compartir a xarxes socials com Facebook o Twitter.

SQTV està composada de diversos canals: Actualitat, que se centrarà en els actes institucionals i referents a la política municipal; Societat, que recollirà les activitats realitzades per les entitats del municipi; Cultura, que abordarà els grans actes de participació ciutadana com la festa major; Esports, que cobrirà els esdeveniments esportius més destacats que tinguin lloc a Sant Quirze; Serveis, adreçat a promocionar els comerços i els serveis que ofereixi el consistori; i El teu canal, una opció que permetrà als usuaris confeccionar el seu propi canal amb els vídeos que més li interessin.

Per a l’alcaldessa del municipi, Montserrat Mundi, el projecte de SQTV exemplifica el compromís del consistori local per modernitzar la comunicació de Sant Quirze, una aposta que se suma a la revista municipal Informem.

“Vam creure que la televisió era una eina molt important, perquè si fins ara portàvem l’Informem a les cases, a partir d’avui podem portar la televisió a la butxaca”, va assegurar l’alcaldessa la setmana passada durant la presentació de SQTV.