Després de dos anys inactiva, Sarroca Ràdio va reprendre les emissions al febrer sota la direcció col·legiada de Jordi Barberà, Marta Farrero, Toni Godino i Francesc Colom. Els dos primers havien codirigit l’emissora municipal de Sant Martí Sarroca entre 2010 i 2015, i els altres dos n’havien estat els principals locutors en el mateix període.

Les emissions han començat poc a poc, concentrant la programació pròpia el cap de setmana, amb la voluntat d’anar ampliant la graella progressivament.

Una novetat en aquesta etapa de Sarroca Ràdio és que, a banda d’emetre al 107.5 de l’FM, des de fa uns dies també es pot escoltar en directe a través d’internet.

L’emissora també s’ha proposat recuperar el teixit de col·laboradors que participaven puntualment fent algun programa o a nivell tècnic. A més, per ampliar la xarxa de col·laboracions, des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca s’han ofert cursets gratuïts de ràdio.

L’equip directiu de la nova Sarroca Ràdio fa tasques de coordinació, però el dia a dia el porten Alba Sabadell i Francesc Farrero, en un càrrec de gerència de nova creació que compta amb el suport extern Josep Maria Farré i Ramon Grau en tasques tècniques i logístiques, respectivament.