La segona temporada la graella de SER Catalunya presentarà algunes novetats, amb canvis en els horaris d’emissió i de durada d’alguns programes. En concret, Què t’hi jugues, conduït per Sique Rodríguez, que actualment s’emet de 20 a 21 h, la temporada que ve ho farà de 12 a 13 h, i reforçarà el seu caràcter d’informatiu d’esports.

Així doncs Què t’hi jugues ocuparà la franja de les Espècies protegides d’Òscar Moré, que a partir del 2 de setembre es desplaçaran a la tarda, de 15 a 16 h, amb continguts renovats i més centrat en l’entreteniment.

Per la seva part, el programa El Balcó, de Carla Turró, que allarga una hora la seva durada i s’emetrà de 19 a 21 h amb nous espais, nous col·laboradors i una mirada més eixamplada i profunda de l’actualitat. A més, incorporarà mitja hora d’esports (La graderia del Balcó), que presentarà Paula Vilaplana, que s’incorpora provinent de la cadena Euronews.

Tots aquests canvis busquen “explotar al màxim les virtuts de cada programa, col·locant-los en uns horaris que els permetin competir millor”, assenyala el director de Cadena SER a Catalunya, Jaume Serra.

Una altra novetat és que el periodista esportiu Joan Tejedor serà el nou narrador de les retransmissions de Moguts pel Barça.

La resta de programes i informatius continuaran com fins ara, començant pel magazín matinal Aquí, amb Josep Cuní, que es mantindrà com el buc insígnia de SER Catalunya.