El periodista Sergi Mulero deixarà de ser el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio al Regne Unit després de cinc anys. Mulero va aterrar el 2016 a Londres rellevant Carles Costa i té prevista la seva tornada a finals del mes de juliol.

Nascut a Lleida el 1977, Mulero és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un postgrau en Videoperiodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Des de 2004 forma part dels serveis informatius de TV3. Anteriorment havia treballat a Ona Catalana, Onda Rambla, Catalunya Ràdio i la radiotelevisió pública suïssa.

Actualment, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals es troba en procés de selecció del periodista que ocuparà la plaça que deixa vacant Mulero. La direcció de la ‘Corpo’ encara no ha assignat la nova ubicació laboral del periodista lleidatà un cop torni procedent del Regne Unit.

Aquest no serà l’únic relleu en una corresponsalia de Catalunya Ràdio a l’estranger. A partir d’aquest estiu, el periodista Francesc Garriga serà el nou corresponsal als Estats Units rellevant Geni Lozano.