Sitges acollirà els dies 1 i 2 de desembre un nou certamen dedicat a la producció audiovisual que reunirà professionals, empreses i organismes oficials. Amb el nom de Sitges Film Land, el festival es dirigeix principalment als professionals de les films offices i les films comissions especialitzats en producció, posant èmfasi en la localització d’escenaris.

El nou certamen està organitzat per Node Garraf amb la col·laboració de la Sitges Film Office, creada per l’Ajuntament el passat maig. El festival neix amb la voluntat de fomentar el segment professional de la producció, i també situar la població com un dels centres de la indústria audiovisual.

L’objectiu del Sitges Film Land és debatre sobre les transformacions que està experimentant la indústria de la producció audiovisual (especialment pel que fa a les localitzacions); reconèixer els millors vídeos i campanyes de promoció d’empreses i professionals del sector; atreure l’atenció professionals perquè desenvolupin els seus projectes a Sitges i la comarca del Garraf, i programar estudis de cas i xerrades al voltant del turisme cinematogràfic.