La Diputació de Barcelona ha obert el procés de licitació per adjudicar l’edició de Sostenible.cat, la revista digital de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. El pressupost base de licitació és de 88.185,95 euros (sense IVA), dels quals 77.685,95 de part fixa i els 10.500 restants variables. El contracte és de dos anys, prorrogable dues anualitats més, i el termini per presentar ofertes finalitza el 16 de gener.

L’objectiu del contracte és gestionar l’edició de la informació i la producció dels continguts de Sostenible.cat, tant del portal com de les xarxes socials associades, seguint els criteris del consell de redacció i el llibre d’estil. El suport tecnològic del mitjà va a càrrec de la Diputació.

La Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat va posar en marxa la revista Sostenible el 1999 en format paper, i al cap de dos anys es va transformar en un mitjà únicament digital. El 2016 es va replantejar el projecte editorial de Sostenible.cat tenint en compte els canvis tecnològics i els nous hàbits de consum.