betevé ha estrenat Dibuixacontes, un contingut creat en exclusiva per a YouTube. Es tracta d’una producció d’Alguna Pregunta formada 20 capítols, en cadascun dels quals un narrador diferent explica un conte clàssic mentre un il·lustrador el dibuixa.

Com a llançament s’han estrenat tres capítols: El soldadet de plom, amb narració de l’actriu Elisabet Casanovas i dibuixos d’Àlex Santaló; La Caputxeta vermella, amb l’actor Ivan Labanda i el seu germà Jordi; i El flautista d’Hamelín, amb el periodista Jordi Basté i la il·lustradora Noemí Villamuza. Posteriorment cada dijous a les 16.30 h es penjarà un nou episodi al canal de YouTube.

L’estrena de Dibuixacontes ha coincidit amb la posada en marxa d’un nou canal a YouTube on betevé unifica en un sol espai tota la seva oferta de continguts, amb llistes de reproducció temàtiques. L’objectiu de la reordenació és adaptar-se a un llenguatge més adequat al mitjà, amb un tractament específic, i que ajudi a visualitzar la transició de model en què està immersa betevé.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram