L’espai Por la tarde que no es poco, de la privada Radio Siete, va ser clausurat en directe el passat dimarts mentre s’emetia un debat sobre el tancament de RTVV amb representants dels diferents partits. La interrupció es va produir mentre el locutor entrevistava via telefònica el vicepresident del PP valencià, César Sánchez, que va haver de tallar perquè algú va entrar a l’estudi.

“Volíem fer un periodisme una mica lliure, parlar de tot, donar l’opinió de tots els partits polítics, però es veu que no podem, no ens deixen”, assegurava poc després, tot advertint que, després de vuit programes, aquell potser era l’últim.

Després, el locutor ha explicat que mentre parlaven amb el representant del PP havia entrat “algú rellevant” que no podien dir i els tancaven el programa. Tot i que hi havia pendent una entrevista amb l’actor Santi Millán, després de passar a la publicitat el programa ja no va tornar.

Fragment on es talla el programa:

L’empresa diu que el programa no era “rendible”

Radio Siete és propietat del grup Mecomlys, el qual formava part de la UTE que es va adjudicar els tres lots de programació externalitzada de canal Nou. Molts dels seus propietaris provenen de l’antiga Tele 7, de José Luis Ulibarri, imputat pel cas Gürtel.

Un responsable de Mecomlys va argumentar a Levante-EMV que es tractava d’una decisió d’una empresa privada, que s’havia pres abans de la polèmica emissió, i que el motiu de la supressió era perquè el programa no era “rendible”.