Ràdio Associació de Catalunya ha cancel·lat la gala de lliurament de la 20a edició dels guardons que duen el seu nom, programada per al 25 de març a la Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, els guanyadors dels quals es van donar a conèixer el 3 de març.

La cancel·lació es produeix d’acord amb les mesures preventives decretades pel Govern de la Generalitat per contenir la propagació del coronavirus. Al llarg del país s’estan suspenent i/o ajornant diversos actes i activitats com a precaució.

El Govern ha decretat la suspensió o ajornament de les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. En els espais amb un aforament inferior a les 1.000 persones es podran celebrar únicament si s’ocupa un terç de la capacitat autoritzada per tal de garantir una separació adequada entre els assistents.

Aquestes mesures de restricció s’han d’aplicar per un període de 15 dies en espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, independentment si l’organització és pública o privada.