Tarragona Ràdio ha publicat una revista especial per commemorar el seu 35è aniversari (celebrat el 17 de febrer) amb el títol d’Incorruptibles. La publicació, de 32 pàgines, conté un resum de la història del mitjà, però també els reptes de futur, que passen per una nova pàgina web i per l’aposta de continguts com el podcast. L’edició també repassa la graella actual, posant especial èmfasi en tot el personal que treballa en la programació.

La sortida de l’especial coincidint amb el Dia Internacional de les Dones és una “decisió simbòlica per a una aposta efectiva”, assenyala el mitjà. “Tarragona Ràdio s’ha de situar a l’avantguarda de les polítiques feministes d’igualtat de gènere i de diversitat, donada aquesta responsabilitat social i pedagògica especialment exigible als mitjans públics”, explica en la publicació. La voluntat és fomentar una emissora “igualitària” abordant una anàlisi crítica tant del seu producte informatiu i d’entreteniment com de la cultura empresarial.

“Caldrà revisar tot allò que es fa de portes enfora, des de la graella de continguts i els espais publicitaris fins a la nostra presència al carrer o l’ús que fem del llenguatge. Però també el que passa de portes endins, com les formes de funcionament, les estructures jeràrquiques, la relació amb proveïdors, les col·laboracions o les personalitats convidades”, rebla.