Una nova edició de Sálvame substitueix Pasapalabra després que Telecinco s’hagi vist obligada a deixar d’emetre el concurs. Batejada com a Sálvame banana, s’emetrà de 20 a 21.10 h, quan arranca Informativos Telecinco.

D’aquesta manera, la cadena de Mediaset oferirà cinc hores seguides de Sálvame cada tarda. La nova edició continua amb la terminologia fruitera adoptada el 2014 per evitar la sanció de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

Així doncs, de 16 a 17 h s’emet Sálvame limón, amb continguts per a majors de 12 anys; de 17 a 20 h Sálvame naranja (en horari de protecció reforçada), classificat per a majors de set, i de 20 a 21.10 h el nou Sálvame banana, amb continguts per a majors de 16 anys.

Telecinco va emetre el darrer Pasapalabra el dimarts 1 d’octubre per decisió judicial, malgrat té més programes enregistrats. Mediaset, però, no descarta poder tornar a emetre el concurs en un futur, per a la qual cosa hauria d’arribar a un acord amb la productora britànica ITV Global Entertaintment, propietària dels drets, i que ha guanyat la llarga batalla judicial.