La direcció de la Cadena SER no renovarà Gemma Nierga a final de temporada, on actualment copresenta el magazín matinal Hoy por hoy, segons avançava l’Ara i han confirmat fonts de l’emissora. D’aquesta manera, la periodista gironina haurà de deixar la cadena on ha desenvolupat gran part de la seva carrera.

Gemma Nierga va iniciar la seva carrera a Ràdio Vilassar de Dalt el 1984 i tres anys després es va incorporar a Ràdio Barcelona com a reportera del programa matinal. El 1990 va presentar el programa nocturn Parlar per parlar, que quatre anys més tard va fer el salt a Cadena SER per a tot l’Estat com a Hablar por hablar, que va rebre un Premi Ondas el 1997. Aquell mateix any, Nierga va agafar les regnes del magazín de tarda La ventana, espai distingit amb un Ondas el 2000. La pròpia Nierga va rebre aquest mateix guardó set anys més tard per la seva trajectòria. El 2012, la periodista va passar a copresentar el magazín matinal Hoy por hoy amb Pepa Bueno.

Durant els 80 i els 90, Gemma Nierga va compaginar la tasca radiofònica a Cadena SER amb la televisiva, presentant programes a TV3 (Dit i fet, Tres senyores i un senyor, Pares i fills i Tothom per tothom), TVE (El destino en tus manos) o per a diverses cadenes autonòmiques (Hablando con Gemma).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram