Després de nou anys, aquest dimecres al vespre elSingular va cedir el testimoni informatiu a elMón, que es presenta com un diari “lliure, obert i per compartir”. La posada en marxa del nou mitjà, anunciada al juliol, culmina el procés de renovació endegat a l’abril amb la incorporació de Salvador Cot com a director.

La nova etapa del diari editat pel grup Totmedia no es limita a canvis de nom, imatge i disseny, sinó que amb la renovació també es vol obrir focus temàtic i ampliar els continguts. Per aconseguir-ho, la redacció s’ha reforçat amb la incorporació dels periodistes Gemma Aguilera i Xavier Vallbona, aquest darrer per informar des de Madrid. A més, la secció d’opinió, que elSingular ja va reforçar al maig, ara s’amplia amb els fitxatges de Manuel Delgado i Ramón Cotarelo.

“A diferència de la majoria dels altres mitjans, a El Món partim de la gratuïtat absoluta i de la màxima llibertat per compartir. No demanem als lectors res més que confiança. Al contrari, els oferim tots els continguts sense limitacions de cap mena. La xarxa no és compartimentable”, assegura Cot en la columna on presenta el nou mitjà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram