Aquesta temporada, Trece s’ha proposat seguir creixent com una “baula fonamental” del grup Cope i “mantenir vius els valors del canal: rigor, pluralitat, modernitat i compromís social”. Una de les novetats de la graella és l’increment dels continguts informatius després de les retallades de l’any passat.

En concret, l’informatiu Al día (14.30 h) ara també s’emet els caps de setmana: de dilluns a divendres presentat per Raquel Caldas, i dissabtes i diumenges per Juan Andrés Rubert. A més, entre setmana la cadena de ofereix quatre butlletins informatius diaris.

Per altra costat, de dilluns a divendres el canal incorpora Trece al día (20.30 h), un magazín informatiu de dues hores conduït per José Luis Pérez (director d’informatius de la cadena i també de Cope) i Ana Samboal. L’espai vol oferir “la cara més compromesa i humana de l’actualitat”. A més de repassar les notícies de la jornada, comptarà amb un bloc on es posarà l’accent en el vessant més social de l’actualitat, i un altre al final on s’oferirà un recorregut “més lleuger”.

Finalment, El cascabel (de dilluns a dijous, 22.30 h), conduït per Antonio Jiménez, es manté com el programa de debat i anàlisi de l’actualitat política en la cadena de la Conferència Episcopal.

Per altra banda, aquesta temporada Trece dona encara més pes a l’actualitat socio-religiosa amb l’emissió d’espais com Misioneros por el mundo, Periferias, Crónica de Roma o Perseguidos, pero no olvidados, a més de la transmissió diària de la missa.