A partir de l’1 d’abril, Televisió de Badalona incorporarà a la seva graella el programa Catalunya opina de Carlos Fuentes, i que emetia Canal Català fins que El Punt Avui va acordar el lloguer les seves llicències. Aquest espai de tertúlia, que s’emetrà de dilluns a dijous de 17 a 18.30 h, mantindrà el mateix format i col·laboradors que en la seva anterior etapa, tot i que incorporarà noves seccions.

Carlos Fuentes explica que ha escollit la proposta de la televisió local badalonina pel seu “respecte” al “model de pluralitat” del programa. “S’han obert altres portes que també volien el Catalunya opina, però ha estat a Teleb a on he trobat el respecte a aquesta pluralitat i on he vist que tindrien les portes obertes els meus col·laboradors”, afirma el periodista.

Per la seva part, el conseller delegat de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri, remarca que l’adquisició de Catalunya opina “segueix la línia de portar a Teleb programes amb productores externes amb nous continguts que aporten ingressos publicitaris a la televisió local, sense que això representi cap despesa per a aquesta empresa”.