La propera temporada hi haurà notoris canvis en les conduccions d’alguns dels principals programes informatius i d’entreteniment de Televisió de Catalunya. Bé, més que canvis, seran intercanvis de papers.

En concret, Xavi Coral rellevarà Ariadna Oltra al capdavant del .CAT, mentre que Helena Garcia Melero el substituirà com a parella d’Espartac Peran a Divendres. El lloc de na Melero en la segona franja d’Els matins l’ocuparà Núria Solé (en la primera continua Lídia Heredia), mentre que Ariadna Oltra la reemplaçarà acompanyant Carles Prats al Telenotícies migdia.

A banda, la temporada que ve, Xavier Graset, actualment conductor de L’oracle de Catalunya Ràdio, s’encarregarà del programa de debat del 3/24, que s’avançarà una hora i s’emetrà de 22 a 23. Graset substituirà Agustí Esteve, que passarà a ser cap del canal informatiu amb l’encàrrec de liderar la seva renovació amb nous formats i franges per “accentuar-ne la personalitat”, segons assenyala TV3 en un comunicat.

Respecte el .CAT, la cadena afirma que l’espai serà “més divers” en els temes a tractar i guanyarà en “ritme i flexibilitat”, tot mantenint el mateix “rigor” informatiu.

Amb aquest ball de presentadors, la direcció vol “impulsar i fer evolucionar” diferents franges d’informatius i d’entreteniment. “Tots ells són valors de TV3, professionals de gran talent que potenciaran programes emblemàtics de la cadena que constitueixen moltes hores d’emissió de producció pròpia en directe”, destaca la cadena. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram