TVE també ha modificat la programació per donar prioritat a la informació de servei públic. A més dels espais informatius habituals, La 1 i el Canal 24 Horas oferiran simultàniament tres especials diaris amb l’última hora sobre la crisi de coronavirus, a les 13.55, les 18.05 i les 19 h.

Per cobrir l’actualitat informativa dels propers dies, les redaccions del Telediario i el Canal 24 Horas treballaran de manera coordinada. A més, s’ha cancel·lat l’espai La 2 noticias i la seva redacció ha passat a reforçar el Canal 24 H.

Per donar prioritat al servei informatius s’han deixat d’emetre Los desayunos de TVE, el magazín Corazón, i el programa A partir de hoy. En el seu lloc s’allarga el Telediario matinal fins a les 9 h, i fins a les 10 h s’emet informació del Canal 24 H en simulcast, mentre que La mañana perllonga la seva emissió fins a les 13 h. A més, aquest magazín i España directo modifiquen el seu format i focalitzen els seus continguts en informació de continuïtat, divulgació i consells de servei públic.