Aquest dilluns a la nit, Cuatro havia d’emetre una nova entrega de Diario de…, de Mercedes Milà, que s’endinsava en una residència d’avis de Las Palmas on suposadament s’hi produïen maltractaments. Finalment, l’espai va ser substituït per un Diario de… dedicat als desnonaments, ja que un jutjat va paralitzar la seva difusió dictant mesures cautelars.

La decisió va arribar arran d’una denúncia interposada pel director del centre, qui va al·legar que les càmeres havien entrat al centre sense el seu permís. Des de Telecinco han avançat que interposaran un recurs d’apel·lació per poder emetre el reportatge en properes dates. Segons la cadena, va ser un treballador del centre, on hi viuen uns 30 avis, el que va posar sobre la pista els suposats maltractaments.

Per la seva part, Mercedes Milá s’ha mostrat indignada per la paralització del programa. Segons ha explicat, una reportera es va infiltrar com a treballadora i va gravar les negligències i la desatenció que patien els interns. Els fets van ser denunciats davant la Conselleria de Benestar Social del Govern canari.