L’equip MultiVee ha guanyat el premi al millor projecte del Hackathon CCMA celebrat els passats divendres i dissabte a l’Arts Santa Mònica de Barcelona. El projecte guanyador és un sistema de recomanació de continguts basat en la detecció de la proximitat de l’usuari a una pantalla de televisió. Així, quan l’usuari s’acosta a un aparell, aquest li envia al mòbil notificacions de continguts que pot veure en aquell moment.

L’equip guanyador, format per Josep Miquel Jové, Pere Monguió, Adrià Velardos, Daniel Palou i Àlex Tarragó, s’ha endut 1.500 euros en metàl·lic i acreditacions per al Sónar+D 2014 i el 4 Years From Now en el marc del Mobile World Congress 2015.

En el hackathon, emmarcat en les jornades Digital 4C celebrades al febrer, van participar un total de 15 equips formats per entre 2 i 5 persones de perfils diversos. L’objectiu de l’esdeveniment era desenvolupar projectes interactius que vinculessin els dispositius mòbils amb la televisió connectada.

A banda, es van atorgar dos premis especials. El de millor projecte basat en l’entorn Smart TV va ser per a Wheelteam (Salvador i Joan Rueda), amb un àlbum de cromos virtual que es fa a través de la pantalla del televisor i el mòbil. I el de millor projecte basat en l’entorn HbbTV se va endur l’equip Screenwalkers (Alexandre Hurtado, Sílvia Gil, Marc Pérez, Eduard Martín-Borregón i Arnau Udina) amb una versió enriquida de les transmissions esportives amb contingut addicionals: el mòbil enregistra imatges de l’usuari i, quan hi ha alguna jugada important, les reaccions es comparteixen a les pantalles dels seus amics.