Unidad Editorial han nomenat Javier García Pagán director general de l’àrea news, un nou càrrec des del qual liderarà l’estratègia de negoci associada als diaris El Mundo i Expansión, així com la consolidació del seu model de subscripcions.

Amb el fitxatge del fins ara country manager de Twitter a Espanya, el grup vol reforçar el procés de transformació digital i enfortir el desenvolupament de la gestió empresarial vinculada al valor de les seves marques.

“És un orgull per mi incorporar-me a Unidad Editorial en una etapa crucial en què l’avenç de la digitalització obre un immens ventall d’oportunitats als mitjans”, ha assenyalat García Pagán. “En un món cada cop més global, el futur del periodisme i el seu valor per a la societat es construeixen de forma inequívoca amb les possibilitats que ofereix la innovació”, ha afegit el nou directiu.

Javier García Pagán és expert en estratègia digital. Abans de Twitter España, on també havia estat director de desenvolupament de negoci, havia treballat en empreses com Amazon, Vocento, Softonic o Prisa.