Aquest estiu, Vértice 360 Servicios Audiovisuales ha executat diversos canvis organitzatius i d’accionariat en el grup que es plasmaran en l’inici d’una nova etapa sota la denominació de Tres60.

Per començar, a finals de juliol, l’empresa de capital risc HIG Europe es va convertir en l’única propietària en adquirir el 50,01% que li mancava (va entrar en l’accionariat l’octubre del 2012).

Després, a principis de setembre, el president de la matriu Vértice 360º, Manuel García-Durán, va deixar el càrrec, essent substituït per José Herrero de Egaña (nebot del marit de Maria Dolores de Cospedal, secretària general del PP). Amb ell van dimitir Fernando González Sánchez (representant amb García-Duran del grup Ezentis) i Luis Gayo del Pozo com a consellers, i Fernando Abascal va substituir Luis López-Van Dam com a director general del grup.

‘Agraïments’ a Secuoya

Per reflectir aquests canvis, l’empresa passarà a denominar-se Tres60 i inicia una nova etapa orientada a “impulsar l’activitat comercial, la creació de noves línies de negoci, així com la recerca d’una diferenciació a través del servei als seus clients”, segons destacava en un comunicat.

A més, agraeix al seu competidor, el grup Secuoya, que hagi “contribuït positivament” a la reestructuració fitxant els directius Juan Pedro Rodríguez i Jesús Martín (respectivament directors general i comercial de Vértice Servicios Audiovisuales), i David González (gerent de serveis de Video Report). El grup assegura que no tenien cabuda en la nova estructura i que d’aquesta manera s’ha estalviat uns 350.000 euros en indemnitzacions.