El mateix modus operandi per assolir idèntic objectiu. Tal com va fer fa uns dies el grup Secuoya, ara ha estat Vértice 360º qui ha incorporat una empresa de capital risc en l’accionariat. L’objectiu a curt termini d’ambdues empreses és el mateix: concórrer als processos d’externalització i privatització de les televisions públiques.

En concret, HIG Capital adquireix un 49,99% del capital social de la filial Vértice Servicios Audiovisuales per 16 milions d’euros, mentre que el 50,01% restant continua en mans del grup audiovisual.

L’operació es durà a terme mitjançant una ampliació de capital, però, a més, Vértice rebrà 4 milions d’euros addicionals (subjectes a dos repartiments de reserves), per la qual cosa la injecció econòmica suma 20 milions, la mateixa quantitat que ha suposat l’entrada de N+1 Private Equity a Secuoya.

“Aquesta operació respon a l’estratègia de Vértice 360º d’incrementar la seva capacitat financera per seguir escometent el mercat d’externalitzacions i privatitzacions de les televisions públiques”, va manifestar la setmana passada el president del grup, Manuel García-Durán.