Coincidint amb la sortida d’MTV de la TDT estatal i la incorporació a Canal+, Viacom International Media Networks ha fet alguns canvis en l’equip directiu. En concret, ha ascendit Laura Abril a vicepresidenta de les marques Youth & Music (MTV, MTV Base, VH1 i VH1 Classic) per al sud d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

Abril es va incorporar a Viacom el setembre de 2009 coma vicepresidenta editorial d’MTV Espanya, i des del 2010 era vicepresidenta de les marques juvenils d’entreteniment i música per a l’Estat.

Ara Laura Abril s’encarregarà de supervisar les marques Youth & Music a Espanya Itàlia, Espanya, Portugal, França, Grècia, Malta, Turquia, Orient Mitjà i Àfrica, i reportarà directament a Raffaele Annecchino, vicepresident executiu i director general de Viacom per al mateix territori.

Per altra banda, Cristina Ramírez ha estat nomenada directora editorial d’MTV Espanya, on es va incorporar el 2006. Amb el nou càrrec serà la responsable de les adquisicions, l’anàlisi d’audiències i l’estratègia de programació de la cadena, a més de coordinar les accions conjuntes dels equips de màrqueting, social media, web, producció, escaleta i promoció.