El mitjà millennial Vice deixa d’operar a Espanya i trasllada l’elaboració de continguts i campanyes a Llatinoamèrica, on l’empresa matriu té diverses delegacions.

Dimecres es va lliurar les cartes d’acomiadament a la plantilla, formada per 57 persones, set del departament editorial i la resta del de publicitat i esdeveniments, segons informa elDiario.es. Alguns treballadors encara continuaran unes setmanes per finalitzar projectes en curs. Després Vice Iberia Media Group es dissoldrà.

El 2018, Vice ja va tancar algunes àrees de negoci a Espanya, com Vice News, i els continguts en castellà es van passar a realitzar des de Mèxic.

La seu de Vice a l’Estat estava a Barcelona (també havia tingut oficina a Madrid), on el grup canadenc va aterrar el 2007, obrint via amb la seva revista en paper, després també en format digital.

El passat maig, la matriu Vice Media Group va anunciar 155 acomiadaments per la caiguda d’ingressos provocada per la crisi del coronavirus, dels quals 55 als Estats Units. L’any passat ja havia fet fora uns 250 treballadors, un 10% de la plantilla.