L’exsecretari general i excap de personal de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), Vicente Sanz, va acudir aquest dilluns al Jutjat de Primera Instància de Paterna, on va ser oficialment processat per presumptes abusos sexuals a tres treballadores de Canal 9.

Aquesta vegada, però, es va acollir al dret de no respondre i, a més, no va ratificar la seva declaració del 16 de març del 2010, quan va assegurar que havia mantingut “relacions sexuals completes” i “consentides” amb dues de les tres dones que l’havien denunciat un mes abans.

Satisfà la fiança amb camps de tarongers

En la seva darrera visita al Jutjat abans del judici, Sanz també havia de dipositar una fiança de 30.000 euros, cosa que va fer amb l’aval de les propietats de diversos camps de tarongers valorats en 38.000 euros, i que el magistrat ha acceptat.

L’exdirectiu de l’ens s’enfronta a una possible condemna de fins a 10 anys de presó per abusos sexuals, un grau més que l’assetjament denunciat per les treballadores. Amb tot, el processament de Sanz no va ser recollida ni pels informatius de Canal 9 ni pel web de l’ens.