Ana García-Siñeriz, nova directora de Condé Nast College.El president de Condé Nast España, Javier Pascual del Olmo, ha anunciat les incorporacions de les periodistes Eugenia de la Torriente i Ana García-Siñeriz al grup.

Per una banda, Eugenia de la Torriente ha estat nomenada nova directora de Vogue en substitució de Yolanda Sacristán, qui ocupava el càrrec des de feia més de 16 anys. De la Torriente dirigia Harper’s Bazaar del grup Hearst des de 2014, i anteriorment havia estat editora de moda d’El País i redactora en cap d’El País Semanal.

Per la seva part, Ana García-Siñeriz s’ha incorporat com a directora del Condé Nast College. Entre d’altres, la periodista s’encarregarà del Màster de Comunicació de Moda i Bellesa de Vogue, així com de les àrees de comunicació i relacions públiques i dels esdeveniments especials de Condé Nast. Després d’una llarga etapa com a presentadora, editora i productora a Canal+, Cuatro i CNN+, actualment García-Siñeriz s’havia centrat en l’escriptura i les col·laboracions periodístiques amb diversos mitjans. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram