Prensa Ibérica Media ha fitxat la periodista Charo Izquierdo com a nova directora general de l’àrea de revistes de Grupo Zeta. La fins ara directora de la passarel·la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid i de les fires de moda i estil de vida d’Ifema s’incorporarà a mitjan juliol.

Izquierdo té l’encàrrec de posar en marxa nous projectes, desenvolupar un nou impuls digital i modernitzar les revistes de Zeta, així com la seva integració a Prensa Ibérica.

El grup destaca que Izquierdo acredita una “reconeguda trajectòria” i una “contrastada experiència” en el segment de la premsa femenina.

El 2004 Charo Izquierdo va ser la directora de la revista Yo Dona d’Unidad Editorial, i també va fundar estarguapa.com, el web de Telva. El 2012 la periodista va assumir la direcció de l’àrea de nous projectes de Prisma Publicaciones, la divisió de revistes de Planeta.

L’àrea de revistes de Zeta inclou capçaleres com Woman, Stilo, Viajar, Autohebdo Sport,Port, Cuore, Rumore, Digital Camera, Cartoon Network, Disney Channel, Neox Kidz o Like!, a més d’una seixantena de revistes corporatives.