El 10 de juny de 2018, la televisió d’À Punt Mèdia va iniciar les seves emissions regulars. Per celebrar aquest tercer aniversari, aquest dijous a la nit, el Teatre Principal de València acull una gala conduïda per Àlex Blanquer i Lluís Cascant, presentadors de Duel de veus i Tàp Zàping, respectivament, que inclourà actuacions musicals, humor i diverses sorpreses. Celebrem 3 anys es retransmetrà per la televisió i el web a partir de les 22 h.

Entre els artistes convidats hi ha Samantha Gilabert, La Fúmiga, Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la guanyadora i el finalista del concurs de talents Duel de veus, Laura Sánchez i Guillem Mayo. També participaran amb sengles monòlegs l’actor Ferran Gadea ‘Tonet’ i els presentadors Òscar Tramoyeres i Pepa Cases.

El tercer aniversari d’À Punt arriba amb el moment més dolç de la televisió pública del País Valencià. El mes de maig va registrar un 4% de quota de pantalla de mitjana, tres dècimes més que a l’abril, i dues més que al desembre, fins ara la seva xifra més alta.

A més d’assolir el seu rècord històric, À Punt també va aconseguir arribar als registres de la seva antecessora, Canal 9. A més, en la franja del migdia també va fer rècord amb un 7,3% de share, superant Cuatro i igualant laSexta.