La sèrie L’Alqueria Blanca torna a la televisió pública valenciana amb tots els honors. À Punt Mèdia estrenarà la 12a temporada de la ficció més popular del País Valencià diumenge 21 de març amb una programació especial. A més, durant les properes setmanes es realitzaran trobades digitals amb els actors per als fans, podcasts i accions multimèdia a través de les diferents finestres del mitjà, entre d’altres.

“Tenim la sensació d’estar donant resposta a centenars de milers d’espectadors i espectadores que quedaren orfes fa uns anys”, va assenyalar dijous Alfred Costa, director general d’À Punt, en la presentació de la nova temporada de L’Alqueria Blanca.

“Els seguidors de la sèrie trobaran la resposta a totes les preguntes que s’ha fet durant tots aquests anys”, va assenyalar Paco López Diago, coordinador de guió, qui va remarcar que els nous espectadors s’enganxaran fàcilment als personatges i la història. “Amb aquesta nova temporada l’espectador riurà, plorarà, sentirà, s’emocionarà i tornarà a sentir-se part de la gran família alqueriana”, va dir López Diago.

La 12a temporada constarà de 18 capítols i reprendrà la trama emesa a Canal 9 de 2007 a 2013. De fet, els darrers capítols de L’Alqueria Blanca els va emetre À Punt el 2019 després de programar de nou amb èxit tota la sèrie. I és que, amb el tancament de RTVV el 29 de novembre de 2013, van quedar pendents d’emissió cinc episodis dels vuit que tenia l’onzena temporada.

La nova temporada de L’Alqueria Blanca és la primera estrena “d’un seguit de sèries, algunes d’aquestes en coproducció amb altres cadenes, que pretenen posar els bastiments d’una aposta per la ficció, humil pels pressupostos de què disposem, però valenta i decidida pels estàndards de qualitat propis de grans plataformes”, va apuntar Alfred Costa.