La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha obert una convocatòria per a la recepció de propostes de continguts culturals per a les diferents finestres d’À Punt Mèdia (televisió, ràdio i web). La crida és possible gràcies a l’aportació de 850.000 euros per part de l’Institut Valencià de Cultura. El termini de presentació de propostes finalitza el 10 de novembre.

L’objectiu de la iniciativa és produir continguts culturals relacionats amb les competències de l’IVC i ajudar així a la promoció de les arts escèniques, musicals i plàstiques en totes les seves varietats, i de l’audiovisual i la cinematografia, a més de contribuir al seu coneixement per part de la ciutadania i de fomentar-ne l’assistència.

En l’àmbit de la televisió es busquen formats d’emissió diària, setmanal o de cap de setmana per a distintes franges horàries, prioritzant el prime time de dilluns a diumenge (durada mínima 50 minuts); el second prime time de dilluns a diumenge (durada mínima 50 minuts); l’access prime time de dissabtes i diumenges (durada mínima 30 minuts), i l’access als noticiaris de la nit de dissabtes i diumenges (durada mínima 50 minuts),

Es busquen programes dirigits a tots els públics amb un mínim de dos capítols i un màxim de vuit per a continguts setmanals o de cap de setmana, i entre 40 i 65 per a continguts diaris.

Per a la ràdio d’À Punt es busquen formats d’emissió de freqüència diària, setmanal o de cap de setmana que complementin la programació. En tots els casos han de tenir obligatòriament contingut audiovisual associat. Els programes han de tenir una durada mínima de 55 minuts, amb un mínim de dos capítols i un màxim de 13 per a continguts setmanals, i entre 20 i 40 per a continguts diaris.

Quant als continguts per web d’À Punt, s’han de dirigir al públic infantil i juvenil, i han d’estar formats per un mínim de vuit capítols i un màxim de 20.

Finalment, la crida també inclou un format audiovisual que tingui com a peça principal la gravació de concerts del programa reaCtivem de l’IVC durant el desembre, i es complementi amb elements addicionals. Són 23 concerts en 15 sales privades del País Valencià, sense públic i amb una durada aproximada de 75 minuts cadascun.