La televisió d’À Punt Mèdia inicia el curs amb una renovada estratègia informativa, amb noves cares i ampliació d’horaris els caps de setmana. La voluntat de la direcció de la cadena és que l’actualitat informativa sigui la protagonista de la graella.

“La cobertura dels incendis durant l’estiu i l’excel·lent seguiment en audiència posen de manifest la necessitat i la fortalesa del servei públic informatiu”, subratlla.

Les notícies del matí, de 7 a 10 h (que també s’emeten a la ràdio d’À Punt), aquesta temporada compten amb la conducció d’Òscar Martínez i Vanessa Gregori, que s’incorpora a l’equip de l’informatiu diari més matiner.

A les 14 h, NTC migdia el presenta la periodista Marta Ventura en substitució de Victòria Maso. L’informatiu renova l’espai de la informació meteorològica, amb noves seccions de caràcter divulgatiu sobre el canvi climàtic, les repercussions, curiositats relacionades amb la climatologia i més protagonisme dels espectadors.

Per la seva part, el NTC nit, a les 21 h, continua presentat per Àlex Sanjaime i Rosa Romero, amb Samuel Borja en els esports.

Finalment, els informatius del cap de setmana amplien la seva durada per oferir més profunditat i anàlisi. Els conductors són Victòria Maso i Mathies Muñoz, amb Òscar Forés en els esports.