El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha aprovat la contractació de diversos continguts per a la graella televisiva d’À Punt Mèdia, entre els quals destaca una nova temporada de la sèrie L’Alqueria Blanca, recuperant així la ficció televisiva més popular del País Valencià.

La 12a temporada constarà de 18 capítols i reprendrà la trama emesa a Canal 9 de 2007 a 2013. De fet, els darrers capítols de L’Alqueria Blanca els va emetre À Punt l’any passat després de programar amb èxit tota la sèrie. I és que, amb el tancament de RTVV el 29 de novembre de 2013, van quedar pendents d’emissió cinc episodis dels vuit que tenia l’onzena temporada.

El consell rector de la CVMC dimarts també va aprovar la contractació del programa L’hora fosca, un format televisiu de true crime que consta d’onze capítols d’una hora de durada. El nou programa, que repassarà alguns crims dels anys recents al País Valencià, analitzarà temes com la violència masclista, el perill de les xarxes socials, la falta de cobertura social per a col·lectius marginats o per a familiars de persones amb alguna malaltia mental.

A més, en el marc de la pandèmia, l’equip de reporters de Valencians al món donarà a conèixer la situació que estan vivint els valencians en diferents països del món, mostrant l’efecte del coronavirus en la ciutat que els acull.

Finalment, la CVMC ha aprovat una tercera temporada del programa Així dona gust, dedicat a la cuina amb tocs d’humor de la mà del cuiner Lluís Penyafort i l’humorista Òscar Tramoyeres. La nova temporada se centrarà en l’època nadalenca, tenint en compte que enguany és previst que amb la pandèmia no es puguin celebrar de la mateixa manera.