La 36a edició de al Mostra de València – Cinema del Mediterrani, prevista del 15 al 24 d’octubre, comptarà amb una novetat: el premi del públic d’À Punt Mèdia. El guardó implica el compromís del mitjà d’adquirir els drets d’emissió del film de la Secció informativa més votat pels espectadors.

La creació d’aquest nou guardó s’emmarca en el conveni de col·laboració signat entre Mostra de València i À Punt per quart any consecutiu.

“Malgrat la incertesa que encara afecta les iniciatives culturals, Mostra de València i À Punt continuen avant treballant de manera conjunta, perquè entenem la importància del festival per al sector audiovisual local com a eina indispensable per a la seua consolidació i expansió”, assenyala Glòria Tello, presidenta executiva de Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals.

Per la seva part, el director general d’À Punt, Alfred Costa, ha remarcat que el conveni converteix “la televisió pública en el mitjà oficial d’un dels esdeveniment insignes de l’agenda cultural valenciana”, i que com a tal “assegura una completa cobertura informativa del festival”.

La participació d’À punt en la Mostra també implica, com en edicions anteriors, l’estrena en el marc del festival de pel·lícules coproduïdes per la cadena. A més, els responsables del mitjà participaran en els debats i les taules redones programades.