La televisió d’À Punt Mèdia s’incorporarà a Bon Dia TV, la plataforma digital impulsada el novembre de 2018 per IB3 i TV3 per aixoplugar els continguts audiovisuals en català. En el seu moment, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va rebutjar sumar-s’hi al considerar que no era el moment (la televisió d’À Punt havia arrencat feia cinc mesos).

La decisió d’incorporar-se a Bon Dia TV es produeix en un moment en què la cooperació entre les tres televisions públiques s’ha intensificat, ja sigui amb l’intercanvi de continguts o amb la coproducció. En aquest sentit, destaca l’emissió simultània de la pel·lícula La mort de Guillem a les tres cadenes, experiència que es repetirà el 8 de març amb Frederica Montseny, la dona que parla.

Bon Dia TV es va posar en marxa per establir sinergies amb les televisions dels territoris de parla catalana, aprofitar els recursos i enfortir l’espai català de comunicació per facilitar la producció i la circulació de productes audiovisuals en la llengua comuna.