La televisió d’À Punt Mèdia ha estrenat Bona vesprada, un nou magazín presentat pel periodista Màxim Huerta, que s’emet de dilluns a divendres de 16.15 a 20.30 h. L’espai agafa el relleu d’À Punt directe, el magazín conduït per Carolina Ferre, que es va acomiadar el 18 de desembre després de dos anys i mig en antena (s’emetia des dels inicis del canal).

Bona vesprada es presenta com una finestra oberta, una conversa en temps real amb l’espectador. El programa cada dia visitarà un poble del País Valencià i fomentarà la participació ciutadana. El nou magazín també dedicarà una bona part a analitzar l’actualitat amb experts i col·laboradors fixos, però també amb particulars.

“Vull que Bona vesprada siga la casa de tots i totes, de la mateixa manera que ho és un casal faller o una filà. La nostra intenció és que, a través de la participació dels espectadors, es convertisquen en els directors del programa”, assenyalava fa uns dies Màxim Huerta, feliç de tornar a la TV pública valenciana.

I és que Huerta va iniciar la seva carrera televisiva el 1997 en l’extinta Canal 9, on va ser redactor, enviat especial i presentador dels espais informatius Metropolità i Última Hora. Un parell d’anys més tard, el periodista va fer el salt a Telecinco.

Un concurs de talents, l’altra aposta

L’altra novetat de l’any en la programació d’À Punt és Duel de veus, un concurs de talents per a la franja dels dissabtes a la nit, presentat per Àlex Blanquer, amb el qual es pretén trobar la “nova estrella” de la música del País Valencià al llarg de 13 gales.

“Després dels bons resultats d’audiència el 2020, amb el creixement del 50% en nombre d’espectadors i la fidelitat que ens han regalat els espectadors durant aquestes dates nadalenques, volem mantindre la funció fonamental de la televisió pública valenciana i apostar per ser la televisió de proximitat, la que ens arrela amb allò que es nostre”, apunta el director general d’À Punt, Alfred Costa.

Duel de veus i Bona vesprada són dos continguts que els valencians i valencianes mereixen, dues propostes d’entreteniment de qualitat amb un disseny innovador en el seu format audiovisual”, afegeix.