Els dies 12 i 13 de novembre tindrà lloc la desena edició del Congrés Internacional de Comunicació i Tecnologia – Comunica2 que promou el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. La programació d’enguany serà en línia de forma excepcional per la pandèmia.

El Comunica2 aplegarà professionals del periodisme, el màrqueting, la publicitat i l comunicació que exposaran aspectes sobre diversos àmbits d’actuació (turisme, ciència, educació i projectes mèdia, entre d’altres) en una trentena de xerrades i presentacions.

En la programació destaquen sessions com La publicitat, positiu en Covid-19, a càrrec de Ruth Barrero Cepeda (UOC) i Pablo Vizcaíno-Alcantud (UA); Divulgació de la ciència en femení, amb Ester Micó Amigo (UIB) i Rebeca Diez Somavilla (UPV), o La innovació periodística en la comunicació acadèmica: evolució de les publicacions sobre nous formats periodístics, amb Carlos Lopezosa (UPF), Lluís Codina (UPF) i Ariadna Fernández-Planells (UPV).

Hi ha dues modalitats en la inscripció en línia: general (25 euros) i investigadors (75 euros). El termini per inscriure’s al #Comunica2 en línia finalitza el 9 de novembre.