El projecte comunicatiu de l’editora La Veu del País Valencià “acabarà definitivament” si no s’arriba a les 500 persones agermanades abans del 31 de desembre de 2020, segons ha anunciat el seu editor, Moisès Vizcaino, qui demana “un esforç final” per poder continuar. L’abonament anual és de 150 euros.

Actualment ja s’ha superat el 70% de l’objectiu fixat. En cas d’aconseguir-lo abans d’acabar l’any, La Veu del País Valencià té prevista una segona fase per tal d’arribar als 2.000 micromecenes a finals de 2021.

La voluntat és recuperar el digital Diari La Veu, que es va publicar des de principis de 2013 a finals de 2019 (els quatre primers anys com a La Veu del País Valencià), i va tancar per la manca del finançament necessari. A principis d’any l’editora va posar en marxa la publicació de reflexió i activisme Nosaltres La Veu per “mantenir viva una xicoteta flama” mentre en paral·lel es treballava per recuperar el Diari La Veu.

“Volem que el nou Diari La Veu siga molt més que un diari en valencià. Volem que siga una finestra oberta al món des d’una òptica valenciana, feminista, antifeixista, ecologista i republicana”, assenyala Vizcaino.

“A totes aquelles persones que creieu que la pervivència de la llengua i la batalla cultural, lingüística i social es juga en els mitjans de comunicació, vos encoratgem a donar suport al Diari La Veu”, anima l’editor.