PSPV, Compromís i Unides Podem han presentat diverses esmenes a la Llei de pressupostos de la Generalitat per al 2021 amb les quals incrementen en 2,6 milions d’euros l’aportació a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, l’empresa gestora d’À Punt Mèdia.

Per una banda, s’incrementa la subvenció de Presidència fins als 55,9 milions per al finançament ordinari del mitjà públic, dos més que en l’actual exercici.

Les esmenes dels partits del Botànic preveuen que la publicitat institucional es pagui de forma separada a la subvenció de Presidència, ja que no totes les campanyes corresponen al servei públic previst en el contracte programa, tal com reclamava la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

D’aquesta manera, s’incorporen 100. 000 euros per al foment de la mobilitat sostenible; 200.000 per al foment del teixit productiu i empresarial, i 300.000 per a la difusió de l’arquitectura bioclimàtica, que corresponen a altres conselleries del Govern.

Per altra banda, a mitjan novembre, PSPV i Compromís van esmenar la Llei d’acompanyament als pressupostos per incorporar una nova moratòria perquè no s’apliqui la disposició que limita a un terç del pressupost la proporció màxima que es pot dedicar als salaris del personal. D’aquesta manera, À Punt Mèdia podrà mantenir l’actual plantilla tres anys més encara que no s’incrementi el pressupost.