La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació pot iniciar els tràmits per convocar oposicions després que Hisenda hagi donat el vistiplau a l’Oferta Pública d’Ocupació que va plantejar la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, l’empresa que gestiona À Punt Mèdia. Segons explica Valencia Plaza, la proposta la va signar el passat dilluns la directora general de Pressupostos de la Generalitat, Eva Martínez.

La radiotelevisió pública valenciana obrirà una convocatòria de concurs públic per a 376 llocs de treball, dels quals 100 seran de periodista i 43 més de redactor ENG. La resta de places són des d’experts en continguts digitals, productors, realitzadors o meteoròlegs fins a diferents categories tècniques.

L’any 2019, À Punt va plantejar una oferta de 404 places que s’incrementaria fins a 469 amb el pas dels mesos amb la incorporació dels caps de cada categoria. La direcció general de Pressupostos de la Generalitat va desautoritzar la proposta perquè en el capítol de personal se superava el terç del pressupost de l’ens.

L’OPO aprovada suposa una reducció de 113 llocs de treball respecte a la plantilla que À Punt tenia a finals de 2019, reducció que compta amb l’oposició del comitè d’empresa.