L’editora Més Ciutat, amb seu a Alcoi, té previst editar la seva cinquena capçalera gratuïta d’El Nostre a partir del mes de novembre. La nova capçalera serà El Nostre Oliva i donarà cobertura a aquest municipi de la comarca de la Safor.

“Fa un any i mig enrere va desaparèixer la revista la Crónica de Oliva, i amb l’aposta d’una altra capçalera gratuïta pot ser una bona oportunitat per omplir el buit d’informació local en aquesta àrea del País Valencià”, assegura a Comunicació 21 l’editor de Més Ciutat i director d’El Nostre Ciutat, Lluís Peidro.

Actualment compta amb quatre capçaleres gratuïtes: Banyeres, Xixona, Muro i Bocairent. Totes tenen una periodicitat mensual excepte Bocairent, que és bimestral. A més, l’editora alcoiana publica la capçalera Campus Viu, quatre edicions a l’any, amb el suport del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

El Nostre Ciutat, la capçalera de referència

El Nostre Ciutat, la capçalera de les comarques de L’Alcoià, Comptat i Foia de Castalla, és la publicació de referència i de pagament de Més Ciutat. Té dues edicions digitals en valencià i castellà i un tiratge en paper de 2.500 exemplars.

El juliol passat, El Nostre Ciutat va renovar el disseny del web després del creixement digital provocat per la Covid-19. Lligat a la pandèmia, Peidro avança que a finals d’any “tenim previst elaborar una revista de resum anual que serveixi per recordar un 2020 tan estrany que estem vivint. Recollirà articles d’opinió i imatges que il·lustraran com han les nostres comarques viuen la pandèmia”.

El Nostre Ciutat va ser editat per primer cop el 2013 fruit de la desaparició de la capçalera històrica Ciudad de Alcoy, de Grupo Zeta, després de 60 anys d’història.