Nosaltres La Veu, la capçalera de reflexió i activisme del País Valencià, ha iniciat una nova etapa incorporant continguts propis gràcies a les aportacions dels seus micromecenes. Forma part de l’estratègia d’Edicions La Veu del País Valencià, que va iniciar-se l’1 de gener passat, amb la intenció d’arribar a la xifra dels 2.000 micromecenes.

Així, des d’aquest mes d’octubre, Nosaltres La Veu ha incorporat nous professionals vinculats a la comunicació del País Valencià. Aquesta setmana s’ha estrenat amb una entrevista a Rafa Xambó i articles de Francesc Viadel i Sebastià Carratalà.

La nova proposta inclou reportatges, entrevistes, cròniques i notícies de collita pròpia, els diumenges i dilluns. La resta de dies s’hi podran llegir continguts participatius, com fins ara.”Continguts propis amb rigor comunicatiu en diverses àrees de l’actualitat que comprenguen tants vessants com siga possible de la societat i de la cultura al País Valencià”, subratlla Vizcaíno.

Entre els col·laboradors destaquen Francesc Viadel, Amàlia Garrigós, Sergi Tarín, Marta Meneu, Sebastià Carratalà, Sergi Moyano, Jordi Sebastià, Vicent García Devís, així com membres de la cooperativa El Rogle-Mediació, Recerca i Advocacia.

Objectiu final: recuperar La Veu del País Valencià

La iniciativa forma part de la segona etapa de la campanya de micromecenatge que Edicions La Veu del País Valencià va iniciar l’1 de gener passat. Des d’aleshores, tot i l’esclat de la pandèmia, el projecte compta amb el suport de més de 300 persones que han passat a ser micromecenes abonant 150 euros anuals.

“Ho hem fet a través de l’empoderament ciutadà de contribuents d’IRPF (o IS) a través de l’agermanament mitjançant donacions a la Fundació Jordi de Sant Jordi, a les quals s’apliquen les deduccions i beneficis fiscals legalment aplicables”, explicava Vizcaíno en una entrevista a Comunicació21.

La prioritat passa per arribar, a curt termini, a les 500 persones. “Ens garantiran una viabilitat mínima amb la qual impulsar-nos cap a les 2000: una xifra que possibilita que el Diari La Veu del País Valencià esdevinga un mitjà de comunicació no només viable, sinó també independent”, diu.

Unes xifres que permetrien arribar a l’objectiu final: “Impulsar, renovar i reforçar el projecte Nosaltres La Veu, amb la finalitat última de recuperar el Diari La Veu del País Valencià”, subratlla l’editor. Des de principis de 2013 a finals de 2019, l’editora va publicar el digital Diari La Veu (els quatre primers anys com a La Veu del País Valencià).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram