Marc Elena, CEO d’Adsmurai, i Víctor Puig, CEO de Zinkdo.

La companyia tecnològica Adsmurai ha anunciat l’adquisició de Zinkdo, agència de comunicació i màrqueting digital, amb l’objectiu d’ampliar la proposta de valor per a la seva cartera de clients. Zinkdo s’incorpora com a unitat de negoci autònoma d’Adsmurai, però mantenint la seva marca i metodologies de treball.

L’operació forma part del pla de creixement i expansió internacional d’Adsmurai, que aspira a multiplicar per cinc el seu volum en els propers cinc anys. La companyia té previst superar els 300 empleats aquest any i gestionar més de 120 milions d’euros en publicitat.

Ambdues parts seguiran operant des de les seves actuals oficines, però ja s’esttà treballant per definir un nou espai de treball que pugi assumir el creixement previst.

“Aquesta integració significa un moviment clau per a ambdues companyies, que ens permetrà convertir la nostra oferta de tecnologia pròpia i serveis en una suite completa que aporti valor en totes les àrees del cicle de màrqueting, comunicació i vendes dels nostres clients”, assegura el CEO i fundador d’Adsmurai, Marc Elena.

“Estratègicament busquem complementar el nostre creixement orgànic amb aquest tipus d’operacions, que vindran acompanyades de les obertures de dues noves oficines en continents diferents el 2023”, avança Elena.

“Feia temps que Zinkdo i Adsmurai exploràvem la manera de treballar plegats per donar resposta a la demanda real dels clients d’unir els serveis que estàvem oferint de forma paral·lela”, indica Víctor Puig, CEO de Zinkdo, que passa a ser soci i vicepresident de consulting services d’Adsmurai.

“Treballar de la mà en projectes previs com a partners ens confirma la idoneïtat d’aquesta fusió i respon també a la tendència de mercat dels grans clients de conjugar més serveis en menys proveïdors”, afegeix Puig.

Víctor Puig: “Cal aportar creativitat i valor per evitar la saturació d’impactes que viu l’actual entorn digital”
Marc Elena: “Quan Facebook va trucar-nos per ser el seu partner, a Adsmurai va tocar-nos la loteria”