Alba Roig i Julio Vila són les dues cares noves de l’equip directiu de l’agència Adsmurai. Roig assumeix el càrrec de chief client officer i Vila com a global services director. Tots dos s’encarregaran d’identificar les noves oportunitats de mercat i facilitar la tasca de les àrees de servei i producte de l’empresa.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i amb un Màster en Comunicació Corporativa i Tecnologies Digitals, Alba Roig té una experiència de més de 15 anys en els àmbits de la comunicació corporativa i de producte, màrqueting digital, campanyes creatives i publicitat.

Des de 2007 va liderar l’obertura de la seu a Barcelona de l’agència global Lewis Communications. Sis anys més tard va ser nomenada directora de Lewis España on ha exercit de responsable de les estratègies de màrqueting i comunicació de diverses marques nacionals i internacionals en sectors de salut, finances, turisme, consum, energia o tecnologia.

Per la seva part, Julio Vila serà el responsable de definir el full de ruta d’expansió i internacionalització de l’start-up tecnològica. Compta amb més de 25 anys d’experiència en consultoria d’aplicacions en grans companyies de tecnologia i en petites consultories. Ha treballat en països com els Estats Units, el Regne Unit, França, Holanda, Portugal, Canadà, Turquia o la República Dominicana.