Álvaro Montoliu Tarragona serà el nou president de l’Associació Empresarial de Publicitat, l’entitat que des de fa gairebé un segle agrupa el col·lectiu d’agències a Catalunya.

Montoliu és el president de l’agència AMT Comunicación i encapçalava l’única candidatura que s’havia presentat al procés electoral per rellevar José Ángel Abancéns, qui ha presidit l’entitat en els darrers 13 anys. En una entrevista a Comunicació 21 el maig passat, Abancéns ja va assenyalar que s’havia de “deixar pas a saba nova” al capdavant de l’Associació.

“Encapçalar un sector que suposa l’1% del PIB de Catalunya és un honor, i amb la junta directiva entrant ja ens hem marcat reptes ambiciosos per dignificar la nostra professió i fer de Catalunya i Barcelona un centre neuràlgic de la publicitat”, ha assegurat Montoliu a través de les xarxes socials.

La nova junta la completaran Sergio Palomino (Manifiesto), Raül Gilabert (IM+C), Laia Rogel (La Pometa), Philipp Fürst (Medialog), Jan Alarcón (BitCom), Jordi de Miquel (The Colours Box), Cinto Ajram (CA Sports Marketing), Patricia Pérez (The Royal Krab), Helena Torras (Know Systems Collaborate Mobile), Jordi Esquirigüela (Jevnet), Jesús Sanjuan (Clear Channel España), Vicente Ferrer (JCDecaux España), Alex Torrens (Verdelimón), Jordi Vives (Datmean), Jordi Masferrer (MCadvertising), Estanis Pastor (Pastor Publicidad) i Xavier Sans (Magatzem d’Idees).

La nova junta directiva de l’Associació Empresarial de Publicitat serà ratificada en l’assemblea general extraordinària que tindrà lloc el proper 22 de juliol.