L’agència Solsona Comunicación ha nomenat Carmen de Armengol com a nova directora general en substitució d’Albert Salvador, que ha tornat al Cercle d’Economia.

“Acceptar aquest nou càrrec és un gran repte, un llegat de gairebé 30 anys que assumeixo amb il·lusió i energia”, assenyala De Armengol. “Una oportunitat i un aposta per la cantera Solsona, per seguir creixent i aconseguint els millors resultats per a l’empresa”, afegeix.

Carmen de Armengol ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a Solsona Comunicaión, on es va incorporar el 2012. Al llarg dels anys ha anat ascendint fins a situar-se al capdavant de l’agència de comunicació, màrqueting, relacions públiques i organització d’esdeveniments, integrada a Alta Grupo de Comunicación.

En paral·lel, David Jané ha estat promocionat a coordinador del departament de comunicació de l’agència. El periodista també ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria a Solsona Comunicación, on va començar a treballar el 2006.

D’aquesta manera, la companyia aposta pel talent intern i per fomentar un canvi generacional amb l’objectiu de rellançar l’agència cap a nous horitzons que la projectin al futur, apunta en un comunicat. La seva fundadora, Montse Solsona, es manté com a consellera i membre del consell assessor.