Marta Coll d’Arnaude s’ha incorporat com a advisor adjunta del president de Dentsu Media a Espanya, Jaimé López-Francso, amb d’enfortir el nou model operatiu de l’empresa. Des de la seu de Barcelona, Coll haurà de coordinar la línia de negoci mèdia del grup a tot l’Estat.

Coll aterra a Dentsu després d’acomiadar-se d’Havas Media al febrer, on va treballar durant 31 anys, els darrers 17 com a directora general a Barcelona. “Arribo a un grup líder que s’ha posicionat amb molta força en els últims anys i que domina el mercat publicitari al nostre país. És un orgull treballar per a Densu”, assegura la catalana.

“Marta Coll és una gran professional, té molta experiència en la gestió de clients i ha demostrat ser una líder excepcional, a més de ser una referència en el mercat dels mitjans a Catalunya. És un moment de grans reptes i oportunitats que abordarem plegats”, explica Jaime López-Francos.

Coll compta amb una àmplia experiència en l’àmbit dels mitjans i la comunicació. Va iniciar la seva carrera professional a Young&Rubicam a Caracas, durant dos anys, i després es va incorporar a Media Planning Barcelona (1989), on ha desenvolupat gairebé tota la seva trajectòria.