Intermèdia Comunicació ha adquirit una significativa participació accionarial d’Undatia Comunicació, amb l’objectiu de reforçar mútuament el talent dels respectius equips de treball i ampliar l’oferta de serveis en matèria de comunicació i afers públics. Fruit de l’acord, ambdues empreses compartiran el mateix espai de treball a l’Avinguda Diagonal 419 5è 1a de Barcelona.

Aquesta és la segona operació de creixement inorgànic que subscriu Intermèdia en els darrers 18 mesos, després de la compra del 100% d’IP Comunicación, integrada al grup des de principis de 2021.

Undatia Comunicació, fundada el 2011 pel periodista Josep Puigbó, està especialitzada en consultoria estratègica, màrqueting digital i estratègia de l’entorn online, producció audiovisual i de continguts, i formació en habilitats comunicatives i de portaveus. Està dirigida per Salvador Solé, que n’és soci majoritari, i a banda de Barcelona té presència a Girona, Madrid i el Principat d’Andorra.

Intermèdia Comunicació, fundada l’any 1990 i presidida pel periodista i llicenciat en Dret Toni Rodriguez Pujol, s’ha especialitzat en la creació i manteniment de corrents d’opinió pública favorable als interessos dels seus clients. Està dirigida per Albert Ortas, expert en comunicació i relacions institucionals, i en el seu accionariat compta amb l’empresari andorrà Eduard Navarro, president de Cadena Pirenaica.