Josep Nieto i Toni Rodríguez segellen l’aliança.

L’agència IP Comunicación s’ha integrat a Intermèdia Comunicació amb l’objectiu de crear sinergies de gestió i augmentar la capacitat professional i financera del grup, que queda format per les dues companyies.

Com a conseqüència, IP Comunicación passa a estar presidida per Toni Rodríguez Pujol, fundador d’Intermèdia, mentre que el seu director, Josep Nieto Trullàs, n’assumeix la vicepresidència. Completen el nou consell d’administració d’IP Comunicación la secretària Aina Rodríguez Escoruela, i els vocals Eduard Navarro Iscla i Albert Ortas Serrano (director d’Intermèdia).

Per la seva part, el consell d’administració d’Intermèdia Comunicació queda format pel president executiu Toni Rodríguez; la vicepresidenta Aina Rordríguez; el secretari Eduard Navarro, i els vocals Albert Ortas i Josep Nieto.

Amb la incorporació d’IP Comunicación, Intermèdia busca reforçar les seus serveis lligats a l’estratègia comunicativa tant en l’àmbit corporatiu com institucional. L’agència s’especialitza en oferir serveis ad hoc al client, i ha iniciat una nova etapa de generació de continguts propis.