Llorente y Cuenca ha incorporat Isis Boet com a nova directora de l’àrea digital a Barcelona. Amb la seva arribada es vol reforçar el pes del departament d’innovació i tecnologia i impulsar des de la capital catalana els serveis de deep digital business a Europa. La consultora remarca que aquesta és una aposta estratègica per als propers anys, la qual aglutina totes les línies de servei i solucions d’intel·ligència artificial, d’influència i transformació digital, i d’inbound marketing.

Boet prové de l’agència &Rosàs, on era cap de l’estratègia digital. Anteriorment havia estat executiva de projectes digitals a Shackleton i Lavinia Interactiva, i directora digital a VMLY&R Barcelona.

“Es tracta d’una incorporació clau que reforça la nostra aposta per l’àrea digital i la innovació a la firma, no només per a Barcelona, sinó per al grup a Europa. Amb l’Isis seguim integrant professionals que aporten talent, gran experiència i expertise a l’àrea”, assenyala María Cura, sòcia i directora general de LLYC a Barcelona.